Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Johanna on ollut aina hevostyttö. 30 vuoden aikana kertynyt kokemus koostuu kilpailu-urasta vaativalla tasolla koulu- ja esteratsastuksessa, valmennuksesta sekä ratsutarvike yrittämisestä.

Johanna on Pelto-Einolan tilan alkuperäinen rakentaja, tila Mäyhäjärven rannalta siirtyi aikanaan omistukseen vuonna 2004. Tallit on rakennettu ensin omaan käyttöön ja laajennettu vähitellen palvelemaan myös yksityisiä hevosia. Tallilla oli vuosia valmennustoimintaa yksityishevosille ja omien hevosten valmennus kansallisen tason kilpailuihin oli päivittäistä työtä.

Johanna innostui myös hevostarvikekaupasta, Tampereen Ratsutarvike avattiin 2011 Tampereen Tuomiokirkonkadulla ja poistui verkkoon vuonna 2017 Tampereella alkaneiden mittavien rakennusmuutosten myötä,ratikkatyömaa,kansi ja Ratina. Nyt se toimii verkossa www.ratsutarvike.fi

Vuonna 2014 avattiin Ideaparkiin ratsutarvike liike. Liikkeenharjoittaminen kauppakeskuksessa ei kuitenkaan ollut oikea tapa toimia, aikaa kului liikaa aukioloaikoihin.
 
 

Keväällä 2015 Pelto-Einolan Ratsutilalla käynnistettiinkin ratsastuskoulutoiminta, joka on ollut kaikkein omimmalta tuntuva toiminta.

 Johanna valmistui vuonna 2016 Ypäjältä harrasteohjaajaksi linjalta jossa oli hevostalliyrittäjiä, vaikka valmennustaustaa oli vuosia takana ratsastuskoulu ja ratsastuksen opettaminen alkeista vaati lisätietoisuutta ja kouluttautumista.

Vuonna 2016-2017 Johanna jatkoi Ypäjän kengityslinjalle, josta alkoikin hauska tarina. Suomen kengitysseppien kautta alkoi kenkien takominen ihan kilpailutasolla, jossa takana on nyt jo 2 x SM-kilpailut sekä yhdet PM-kilpailut Tanskassa Suomen hienossa joukkueessa, debytant luokissa. Lajia on tarkoitus jatkaa ja kehittyä vaikeissa tehtävissä. Johanna kengittää myös muutamia tallin ulkopuolisia kengitysasiakkaita.
 
Takominen suorasta raudasta mahdollistaa erikoiskengityksien tekemista ja se on suurin kiinnostus.
 
 

Yksityishevosille on tällä hetkellä tarjolla muutama karsinapaikka ns. asiakastallissa. Tilan kuuden hehtaarin pellot ovat hevosten laitumina kesäisin.

Johanna ja Roman-Dur                                ©Phototeam 2000


Johanna ja Roman-Dur                             ©Phototeam 2000

Palisco ja Constantinos 2007
Palisco ja Constantinos, orimiehet            ©Tarja Tammentie


Roope 2006
Roman-Dur ja Johanna, juuri aloitettu koulukilpaileminen
©Karoliina Järvi


Kevätaurinko järveltä


Tommi ja Emma radankävelyssä Kangasalalla


Omaa heinää 2010
Tammat Amidalia ja Tabita                                  ©Tarja Tammentie


Ensimmäinen talli alkuvaiheessa

Ensimmäinen talli 2011


Lämmitetyt asiakaspuolen ulkoboksit katoksella


Uusi asiakastalli ulkoa vuonna 2009


Ponibokseja

Asiakaspuolen pesari

Tallien pitkäsivu

Alatallin tarhoja


Asiakaspuolen tarhoja


Pelto-Einolan ratsutila, Inniläntie 241, 37500 Lempäälä, Puh. 045 114 5202

  näytä normaaliversio » Ylös