Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

TUNTIHEVOSET ja -PONIT: 

  * Puoliverinen Fritzi

on nuori kivaliikkeinen ruuna, joka on hyvin seurallinen luonteeltaan.  Fritzin  liikkeet ovat tasaiset istua.  Tähän poikaan ei voi olla ihastumatta. Fritzi  soveltuu koulu- ja estetunneille. 


 

 

*Puoliverinen Reetu

on suurikokoinen ja osaava hevonen. Ruuna on hyvin seurallinen luonteeltaan ja koulutunneilla tarjoaa mahdollisuuden opetella haastavampiakin kuvioita. Reetulla on tasaiset liikkeet, joissa on helppo istua ja se on muutenkin hyvin miellyttävä ratsastaa. Reetu on myös varma hyppykaveri estetunneille.
 

 

 

 

 

* Puoliverinen Patron

pienikokoinen kevytrakenteinen nuori ruuna, joka on todella mukava hevonen hoitaa ja ratsastaa. Patron on pehmeäliikkeinen ja sopivan herkkä ratsastaa, ja se sopiikin kaikille vasta-alkajista osaavampiin ratsastajiin. Estetunneilla Patron on elementissään.
Painoraja 80 kg


 

* Puoliverinen Sulo

on herkkä ruuna, joka sopii kaiken tasoisille ratsastajille. Sulo kulkee helposti omalla moottorillaan ja omaa miellyttävät liikkeet, joissa on helppo istua. Sulo on myös äärimmäisen seurallinen hoitaa karsinassa. Esteillä Sulo sopii kokeneemmille ratsastajille. 
Painoraja 80 kg

 
 

 


 
 
* Welsh A Ruusunen

on valkoinen kaunis tamma, joka aloittelee tunneille.  Sopii pienikokoisille ratsastajille.
Painoraja n. 50 kg.
* Risteytysponi Pekka

on pieni sydäntenmurskaaja. Pekka on jo onnistunut valloittamaan monien sydämet. Pekka on kiltti hoitaa ja se kuljettaa pieniä ratsastajia tasaisesti tunneilla. Pekalla voi myös ajaa.
Painoraja 45kg* Shetlanninponi Lurjus

on musta pieni poni, jonka sydän täyttä kultaa. Poni tarvitsee tomeran ratsastajan. Hyppytunneilla Lurjus hyppää hyvin. Alkeistunneille talutuksessa Lurjus on turvallinen poni aloitella ratsastajanuraa.

Painoraja 45-50 kg.


12-vuotias ruuna Dese

179cm kaunista kimoa yhdessä paketissa. Kiltti kyvykäs hevonen joka aloittaa myös vikellyshevosena. He B he A-tason hevonen. 

ei vielä kuvaa!


7-vuotias ruuna Rolle, ihana kouluheppa jolla kokoa myös 175 cm. Rakastaa kaikkia ihmisiä eikä omaa ilkimyksiä. Rauhallinen. He C he B-tason koulutunnit. 
Jekku 11-vuotias kilpaillut koulu/ esteruuna , kiltti, iso rautias, ei hötkyile ja omaa ihanat askeleet, bravuuri on hieno keskiravi. Esteet 110 cm koulu he A


Unica , rautias shettistamma, reipas, hyppää myös hyvin.


Visler, suomenhevosruuna joka opettelee komeaksi ratsuksi.

 

 

 

Tallilla muutama isompi hevonen, joten myös miehet ovat tervetulleita ratsastamaan.

Painorajat ovat suuntaa antavia.

 


Kuvien käyttäminen tai tekstien kopioiminen on ehdottomasti KIELLETTY!Pelto-Einolan ratsutila, Inniläntie 241, 37500 Lempäälä, Puh. 045 114 5202

  näytä normaaliversio » Ylös