TUNTIHEVOSET ja -PONIT: 

Paremmat esittelyt löydät Hopoti.com

 
 * Puoliverinen Fritzi

9v. on nuori kivaliikkeinen ruuna, joka on hyvin seurallinen luonteeltaan.  Fritzin  liikkeet ovat tasaiset istua.  Tähän poikaan ei voi olla ihastumatta. Fritzi  soveltuu koulu- ja estetunneille. Sopii kaikille. Painoraja 80 kg Sisääntulo hevonen.


 

Puoliverinen Reetu s. 2016

15 v. on suurikokoinen ja osaava hevonen. Ruuna on hyvin seurallinen ja rauhallinen luonteeltaan. Koulutunneilla tarjoaa mahdollisuuden opetella haastavampiakin kuvioita. Reetulla on tasaiset liikkeet, joissa on helppo istua ja se on muutenkin hyvin miellyttävä ratsastaa. Reetu on myös varma hyppykaveri estetunneille.Painoraja 80 kg. Sisääntulo hevonen.
 

 

 

 

 

* Puoliverinen Patron

 10 v.pienikokoinen kevytrakenteinen nuori ruuna, joka on todella mukava hevonen hoitaa ja ratsastaa. Patron on pehmeäliikkeinen ja sopivan herkkä ratsastaa, ja se sopiikin kaikille vasta-alkajista osaavampiin ratsastajiin. Estetunneilla Patron on elementissään.
Painoraja 80 kg. Herkkä, vain osaaville ratsastajille.


 

* Puoliverinen Sulo

11 v. on herkkä ruuna, joka sopii kaiken tasoisille ratsastajille. Sulo kulkee helposti omalla moottorillaan ja omaa miellyttävät liikkeet, joissa on helppo istua. Sulo on myös äärimmäisen seurallinen hoitaa karsinassa. Esteillä Sulo sopii kokeneemmille ratsastajille. 
Painoraja 80 kg. Nykyään yksityishevonenm, saamme välillä lainaksi.

 
 

 


 
 
* Welsh A Ruusunen

16 v.on valkoinen kaunis tamma, kaikenlaisille lastentunneille.  Sopii pienikokoisille ratsastajille.
Painoraja n. 40 kg. Yksi suosikeista, sairastaa ihottumaa, joka ei estä käyttöä.
* Risteytysponi Pekka

9 v.on pieni sydäntenmurskaaja. Pekka on jo onnistunut valloittamaan monien sydämet. Pekka on kiltti hoitaa ja se kuljettaa pieniä ratsastajia tasaisesti tunneilla. Pekalla voi myös ajaa.
Painoraja 45kg
* Shetlanninponi Lurjus

20 v. on musta pieni poni, jonka sydän täyttä kultaa. Poni tarvitsee tomeran ratsastajan. Hyppytunneilla Lurjus hyppää hyvin. Alkeistunneille talutuksessa Lurjus on turvallinen poni aloitella ratsastajanuraa.

Painoraja 45-50 kg.


13-vuotias ruuna Dese

179cm kaunista kimoa yhdessä paketissa. Kiltti kyvykäs hevonen joka aloittaa myös vikellyshevosena. He B he A-tason hevonen. Painoraja 75 kg

ei vielä kuvaa!


8-vuotias ruuna Rolle, ihana kouluheppa jolla kokoa myös 175 cm. Rakastaa kaikkia ihmisiä eikä omaa ilkimyksiä. Rauhallinen. He C he B-tason koulutunnit. Painoraja 85 kg


UUSI! 9-vuotias eestinhevosruuna Tonni, kiva ja kiltti lastenratsu lapsille ja pienille aikuisille.

 
UUSI! 6-vuotias eestinhevosruuna Rane, ihana ratsu lapsille ja pienille aikuisille.


Jekku 12-vuotias kilpaillut koulu/ esteruuna , kiltti, iso rautias, ei hötkyile ja omaa ihanat askeleet, bravuuri on hieno keskiravi. Esteet 110 cm koulu he A. Painoraja 90 kg. MYYTÄVÄNÄ, ell tarkastettu joulukuussa 2020. Hp 15000€

 
 

Unica 15 v rautias shettistamma, reipas, hyppää myös hyvin. Painoraja 40 kg
21 v Tuure  148 cm v. eestinehvosruuna, ihana kaikille tunneille, rauhallinen ja kaunis.Pehmeät askellajit.Painoraja 75 kg
 

6 v. Pantso 125 cm pikkuponiruuna, innokas, mukava lapsille, kivat askellajit. Sopii myös pienelle aikuiselle. Painoraja 55 kg


 

 
7 v.  ponitamma Belle, säkä 130 cm eestihevostamma, kimo, kuvankaunis herasilmä osaaville lapsille ja pienille aikuisille. Painoraja  70 kg. Herkkä ratsastaa ei kuitenkaan kyttää ympäristöä. Pohkeelle herkkä.
 
9 v. poniruuna Morus , säkä 122 cm. Kaunis ja rauhallinen mukava poni. Painoraja 55 kg
 
19 v Omppu, lehmänkirjava vanha poni alkeisiin. Erittäin rauhallinen tamma. Säkä n. 130 cm. Hieman laiskahko. Ei laukkaa helpolla, joten erinomainen niille jotka pelkää laukata. MYYTÄVÄNÄ!
 
Tonni 9 v eestinhevonen 147 cm, voisi kuvailla sanaa pommi, on mukavan rauhallinen uudehko hevonen, ei tykkää puomeista mutta muuten on mukava, osaa perusasiat ravissa ja laukassa, erittäin kehityskelpoinen ja tykätty hevonen. Joillakin tunneilla laiskakin. Käy lapsille ja aikuisille.
 
Ripse 12 v eestinhevostamma, hoidetaan käytävällä,kaarrossa on hieman stepperi, mutta ratsain luottopeli kulkee ihan pitkin ohjin, laukkaan saat hieman patistaakin. Monelle lapselle tuleva suosikki.
 
Grim 115 cm pikkuponiruuna 5 v. aloittelee meillä töitä.
 
Vahvel eestinhevonen 9 v. 144 cm tamma, kiva poni, varuillaan vielä, ratsain kiltti, reipas ja raaka vielä joten jatkaa vielä koulutuksessa, edistyneet ratsastajat voivat kokeilla. Hevonen on hyvällä tavalla herkkä avuille,
 
Rane 6 v. eestinhevosruuna 148 cm, ollut aivan ihana, ikänsä ja taitojensa puolesta saa jatkaa perustason tunneilla. Kiltti kiva ruuna.
 

 

 

 

Tallilla muutama isompi hevonen, joten myös miehet ovat tervetulleita ratsastamaan.

Painorajat ovat suuntaa antavia.

 


Kuvien käyttäminen tai tekstien kopioiminen on ehdottomasti KIELLETTY!
 

contpics/1.jpg Pelto-Einolan ratsutila

Pelto-Einolan ratsutila, Inniläntie 241, 37500 Lempäälä, Puh. 045 114 5202 Mobiili